Kennismaking en contact

isoleermijnhuis.nuGer isoleermijnhuis.nu

Na jaren als manager gewerkt te hebben, heb ik er voor gekozen om van mijn passie (energiebesparing met milieuvriendelijk en duurzaam materiaal) en mijn hobby klussen mijn nieuwe werk te maken.

Sinds 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam in het installeren van Tonzon-isolatiefolieproducten. Na een interne bedrijfsopleiding en het lopen van stages bij andere Tonzon-ondernemers heeft Tonzon mij het gebied met en ruim rondom Woerden in het hart als uniek werkgebied gegund. In deze regio ben ik inmiddels een vertrouwd Tonzon-installateur en werkzaam onder de naam isoleermijnhuis.nu.

Van het gas af

Tijdens mijn contacten met (potentiële) klanten merk ik op dat veel mensen wel stapsgewijs hun woning zonder gas zouden willen verwarmen, maar niet weten hoe. Ook is het voor veel mensen financieel bezwaarlijk om in één keer de stap te maken. Vaak krijg ik dan ook de vraag: Ger, hoe pak ik dit aan?

Het uitgebreide antwoord op bovenstaande vraag staat op deze website. Een verzameling van opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren.

U vindt op deze website niet alleen een stappenplan, maar ook de namen van een aantal bedrijven die ik vertrouw vanuit persoonlijke ervaring. Deze bedrijven kunnen u helpen bij het realiseren van een deel van de te nemen stappen. Ter voorkoming van misverstanden: bedrijven die niet op deze website staan zijn niet per definitie onbetrouwbaar. Ik heb met hen geen ervaring(en) en kan over hen dus niet oordelen.
Heeft u goede referenties over bedrijven, dan verneem ik die graag! Het gaat erom mensen zo goed mogelijk te informeren. En als u dingen mist, of bruikbare informatie heeft, dan verneem ik dat ook graag.

Contactgegevens

Isoleermijnhuis.nu
Ger van der Zee
Dr. Dreeslaan 8
3445 CX Woerden

Telefoon: 06-24570970 (bij voorkeur na 18.30, overdag ben ik in kruipruimtes)
E-mail: ger@isoleermijnhuis.nu
Internet: www.isoleermijnhuis.nu
KvK nr: 59110910
Lid SBVN
Insula-gecertificeerd